Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven

Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven

Zowel Badr Hari als Benjamin Adegbuyi zitten nog in de voorbereiding voor het gevecht. Via social media is te volgen hoe de vechters zich klaar maken voor de strijd. Aangezien Badr een ware legende is in het kickboksen lijkt Adegbuyi niets aan toeval over te willen laten.

Adegbuyi zelf heeft ook een stevig record van 34-6-0 met 19 knock-out overwinningen. De komst van Adegbuyi in GLORY werd ingeluid door niemand minder dan Rico Verhoeven, die iedereen die wilde luisteren vertelde dat Adegbuyi een toekomstige titelkanshebber was. Adegbuyi knalde zich een weg naar de ranglijst en versloeg onderweg Hesdy Gerges, Mladen Brestovac, Jahfarr Wilnis en Anderson Silva.

Goede vrienden met de kampioen

Hij verzekerde tweemaal titel shots tegen Verhoeven, maar kon 'The King of Kickboxing' niet overwinnen. In een speling van het lot werden de twee toen goede vrienden en vervolgens trainingspartners, waarbij Adegbuyi in 2016 het team van Verhoeven vervoegde om te trainen onder hoofdcoach Dennis Krauweel.

Dit bericht bekijken op Instagram

@adegbuyibenny’s got the champ in camp ? (via @adegbuyibenny)

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) op

Voor de wedstrijd tegen Badr is Adgebuyi zijn skills aan het aanscherpen. Immers vocht Verhoeven al tweemaal tegen Badr en zal zijn trainingsmaat vast voorzien van tips hoe het beste het gevecht aan te gaan. Het gevecht tussen Badr en Adegbuyi zal via de website van GLORY tegen betaling te zien zijn. Details zijn echter nog niet uitgegeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws