Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven

Badr Hari tegenstander roept hulp in van Rico Verhoeven

Op 7 november treffen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi elkaar op het eerste event van GLORY Kickboxing na een lange stop door de coronapandemie.

Zowel Badr Hari als Benjamin Adegbuyi zitten nog in de voorbereiding voor het gevecht. Via social media is te volgen hoe de vechters zich klaar maken voor de strijd. Aangezien Badr een ware legende is in het kickboksen lijkt Adegbuyi niets aan toeval over te willen laten.

Adegbuyi zelf heeft ook een stevig record van 34-6-0 met 19 knock-out overwinningen. De komst van Adegbuyi in GLORY werd ingeluid door niemand minder dan Rico Verhoeven, die iedereen die wilde luisteren vertelde dat Adegbuyi een toekomstige titelkanshebber was. Adegbuyi knalde zich een weg naar de ranglijst en versloeg onderweg Hesdy Gerges, Mladen Brestovac, Jahfarr Wilnis en Anderson Silva.

Goede vrienden met de kampioen

Hij verzekerde tweemaal titel shots tegen Verhoeven, maar kon ‘The King of Kickboxing’ niet overwinnen. In een speling van het lot werden de twee toen goede vrienden en vervolgens trainingspartners, waarbij Adegbuyi in 2016 het team van Verhoeven vervoegde om te trainen onder hoofdcoach Dennis Krauweel.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@adegbuyibenny’s got the champ in camp 🏆 (via @adegbuyibenny)

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing) op

Voor de wedstrijd tegen Badr is Adgebuyi zijn skills aan het aanscherpen. Immers vocht Verhoeven al tweemaal tegen Badr en zal zijn trainingsmaat vast voorzien van tips hoe het beste het gevecht aan te gaan. Het gevecht tussen Badr en Adegbuyi zal via de website van GLORY tegen betaling te zien zijn. Details zijn echter nog niet uitgegeven.

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page