BADR HARI BEREIDT ZICH VOOR OP GROOT GEVECHT Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

BADR HARI BEREIDT ZICH VOOR OP GROOT GEVECHT

BADR HARI BEREIDT ZICH VOOR OP GROOT GEVECHT

Ook al werd zijn gevecht tegen Benny Adegbuyi afgelast doordat de coronapandemie roet in het eten gooide, bleef Badr zichzelf scherp houden. Tijdens de lockdown verbleef hij veelal in Marokko, maar trainde door.

Met het nieuws dat GLORY Kickboxing vanaf oktober weer in actie komt, kwam ook het bericht dat Badr zal aantreden op een event in december. Ook GLORY Kampioen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik staan dan op de rol.

Collision 3 Rico vs Badr

Met dit nieuws werden de match-ups al gespeculeerd, Badr vs Benny en Rico vs Jamal. Toch menen ingewijden dat dit anders zal zijn en er een Rico vs Badr 3 aankomt. In een Instagram post donderdag lijkt Badr te hinten op een groot gevecht.

Dit bericht bekijken op Instagram

The main event. ?

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Samen met topcoach Mike Passenier is Badr te zien in de gym, met de begeliedende tekst "The main event", met wat lijkt een ticket voor een gala. Voor de leken onder ons een main event is de hoofdpartij op een vechtsport gala. Zou dit betekenen dat er een Collision 3 Rico vs Badr aankomt?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws