Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / BADR HARI BEREIDT ZICH VOOR OP GROOT GEVECHT

BADR HARI BEREIDT ZICH VOOR OP GROOT GEVECHT

Ondanks de coronapandemie, het uitvallen van zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi, bleef Badr Hari in training. En hij is nog altijd een kracht om rekening mee te houden.

Ook al werd zijn gevecht tegen Benny Adegbuyi afgelast doordat de coronapandemie roet in het eten gooide, bleef Badr zichzelf scherp houden. Tijdens de lockdown verbleef hij veelal in Marokko, maar trainde door.

Met het nieuws dat GLORY Kickboxing vanaf oktober weer in actie komt, kwam ook het bericht dat Badr zal aantreden op een event in december. Ook GLORY Kampioen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik staan dan op de rol.

Collision 3 Rico vs Badr

Met dit nieuws werden de match-ups al gespeculeerd, Badr vs Benny en Rico vs Jamal. Toch menen ingewijden dat dit anders zal zijn en er een Rico vs Badr 3 aankomt. In een Instagram post donderdag lijkt Badr te hinten op een groot gevecht.

Dit bericht bekijken op Instagram

The main event. šŸŽ«

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Samen met topcoach Mike Passenier is Badr te zien in de gym, met de begeliedende tekst “The main event”, met wat lijkt een ticket voor een gala. Voor de leken onder ons een main event is de hoofdpartij op een vechtsport gala. Zou dit betekenen dat er een Collision 3 Rico vs Badr aankomt?

Bekijk ook

Legendarische topknokker Yodsanklai stopt ermee ‘geen puf meer’

Yodsanklai Fairtex, Muay Thai-legende kondigt zijn pensioen aan. De topvechter uit Thailand ging in 2017 al eens met pensioen, kwam terug. Maar lijkt nu definitief de bokshandschoenen aan de wilgen te hangen.

Strijd mee: Rico Verhoeven en Sara (5) lanceren confronterende video

Rico Verhoeven is ambassadeur van deStichting 'Voor Sara'. Als topatleet weet de kickbokskampioen hoe het is om te kunnen vertrouwen op goed werkende spieren.

GLORY Kickboxing komt dit jaar met aantal evenementen

Goed nieuws voor de kickboks fans wereldwijd. GLORY is in een vergevorderd stadium voor het ...

Tekst kopiƫren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page