Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari: ‘Als Rico het voorbeeld van een kampioen is, dan komt hij tekort’ (video)

Badr Hari: ‘Als Rico het voorbeeld van een kampioen is, dan komt hij tekort’ (video)

Badr Hari was vandaag voorafgaand aan zijn gevecht op 19 december met Benny Adegbuyi, te zien en horen in de Vechtersbazen Podcast.

Badr werd gevraagd hoe hij de zware periode van zijn coronabesmetting heeft doorstaan. ,,Ik kan mij goed voorstellen dat er mensen aan dood kunnen gaan, het is dat ik een topconditie heb, maar als dat niet zo was geweest had het anders kunnen aflopen”, zegt Badr.

Zware tijd

Ook kwam zijn verbintenis met GLORY ter sprake. ,,Ik tekende bij GLORY, maar wilde gelijk tegen Rico. Het is een commerciële organisatie die geld wil verdienen. En dat is goed, voor iedereen. Of ik de tijd heb gehad om er goed in te komen, daar heb ik mijn twijfels over”, aldus Badr. De eerste wedstrijd liep net zoals Badr wilde. Over de tweede wedstrijd zegt Badr dat hij er beter in zat.

Minder niveau

,,Toen kwam die tweede wedstrijd, toen wist ik wat ik kon verwachten. Ik had hem (Rico) al gelezen. Hoe hij beweegt, loopt en hoe zijn voetenwerk in elkaar zit. Ik wil hem niet te kort doen maar als hij het niveau van een kampioen vertegenwoordigd dan komt hij het tekort”, zegt Badr.

Ook zegt Badr dat het oplopen van zijn enkelblessure in de wedstrijd en het daaraan gekoppelde verlies, hem echt verdriet heeft gedaan. Bekijk de hele Podcast voor meer.

Bekijk ook

Selfie verraad man die MMA-vechter vermoorde in sportschool

Marcos Antonio Alvarez (37), blijft hechtenis na te zijn beschuldigd van de moord op MMA-vechter ...

Chinese boksreus beland in het ziekenhuis na slopende partij (video)

Zhilei Zhang was niet in staat om te winnen in de grootste fase van zijn ...

‘Ik eet je kinderen op’: Aartsrivaal open voor gevecht met Mike Tyson

Mike Tyson kan het nog wel eens heel druk krijgen de aankomende tijd. Na zijn ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page