Badr Hari: 'Als Rico het voorbeeld van een kampioen is, dan komt hij tekort' (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Badr Hari: 'Als Rico het voorbeeld van een kampioen is, dan komt hij tekort' (video)

Badr Hari: 'Als Rico het voorbeeld van een kampioen is, dan komt hij tekort' (video)

Badr Hari was vandaag voorafgaand aan zijn gevecht op 19 december met Benny Adegbuyi, te zien en horen in de Vechtersbazen Podcast.

Badr werd gevraagd hoe hij de zware periode van zijn coronabesmetting heeft doorstaan. ,,Ik kan mij goed voorstellen dat er mensen aan dood kunnen gaan, het is dat ik een topconditie heb, maar als dat niet zo was geweest had het anders kunnen aflopen", zegt Badr.

Zware tijd

Ook kwam zijn verbintenis met GLORY ter sprake. ,,Ik tekende bij GLORY, maar wilde gelijk tegen Rico. Het is een commerciële organisatie die geld wil verdienen. En dat is goed, voor iedereen. Of ik de tijd heb gehad om er goed in te komen, daar heb ik mijn twijfels over", aldus Badr. De eerste wedstrijd liep net zoals Badr wilde. Over de tweede wedstrijd zegt Badr dat hij er beter in zat.

Minder niveau

,,Toen kwam die tweede wedstrijd, toen wist ik wat ik kon verwachten. Ik had hem (Rico) al gelezen. Hoe hij beweegt, loopt en hoe zijn voetenwerk in elkaar zit. Ik wil hem niet te kort doen maar als hij het niveau van een kampioen vertegenwoordigd dan komt hij het tekort", zegt Badr.

Ook zegt Badr dat het oplopen van zijn enkelblessure in de wedstrijd en het daaraan gekoppelde verlies, hem echt verdriet heeft gedaan. Bekijk de hele Podcast voor meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws