Arek Wrzosek: 'Eerste keer Badr verslaan nekte mij al' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Arek Wrzosek: 'Eerste keer Badr verslaan nekte mij al'

Arek Wrzosek: 'Eerste keer Badr verslaan nekte mij al'

Arek Wrzosek is nog steeds in het nieuws, vooral in zijn thuisland Polen. Daar zegt de kickbokser al na de eerste keer Badr Hari te hebben verslaan, niet meer zo geliefd te zijn geweest bij de Glory organisatie.

In een interview zegt de Pool: ,,Nu kan ik over zulke dingen praten. Ik voelde me al ongewenst door de organisatie na het eerste gevecht met Badr. " Wat de Pool betreft die zegt verder dat er met het dopingbeleid van de organisatie niet alles in orde is.

,,Een cameraman met een beker kwam naar me toe. Deze nodigde me uit voor een dopingcontrole. Ik zei dat ik er geen probleem mee had, maar ik wilde een antidoping official. Na deze woorden ging hij weg en kwam niet meer terug."

Provocaties

Ook zegt Wrzosek dat hij verplicht werd naar de persconferenties te gaan, waar Badr niet kwam opdagen. ,,Ik moest naar conferenties, en mijn rivaal niet." Over de rellen bij Glory zegt de atleet dat Poolsen fans nu eenmaal een kort lontje hebben. ,,Poolse fans werden geprovoceerd vanaf het moment dat ze de zaal binnenkwamen. Polen hebben in dergelijke situaties een kort lontje".

,,De climax kwam toen mijn tegenstander werd geteld. De Poolse tribunes explodeerden van vreugde. Fans werden bekogeld met verschillende voorwerpen. Ik hoorde dat er zelfs parfumflesjes tussen zaten. Ook ik kreeg dingen naar mijn hoofd. Badr's fans hielden waarschijnlijk niet van het verloop van het gevecht", aldus Wrzosek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws