Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Andy Souwer: ‘Blessure aan oog te riskant om te vechten’

Andy Souwer: ‘Blessure aan oog te riskant om te vechten’

Hij stond gepland te vechten tijdens het ONE Championship 1 miljoen lichtgewicht toernooi van vrijdag maar zegde af, Andy Souwer.

Souwer staat bekend als een van de hardste kickboksers die Nederland rijk is, dat hij moest afzeggen wegens de blessure aan zijn oog was dan ook een moeilijke keuze.

ZIE OOK: ONE FC Kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken

Wij spraken Souwer enige tijd geleden toen hij net uit het ziekenhuis kwam, waar onderzoek was gedaan en oogdruppels waren toegediend. Toen was nog niet duidelijk of zijn deelname op de tocht stond.

Eerst rust en dan verder

Besloten was om nog even radiostilte te houden. Op Instagram doorbrak Souwer vandaag in een video de stilte en sprak naar zijn fans en wenste de deelnemers aan het toernooi een goede wedstrijd toe.

De kickboks legende kiest duidelijk om rust te nemen en goed te herstellen, zijn gezondheid staat nu even op de eerst plek zo zegt hij in de post. Een verstandige beslissing want hoe moeilijk het ook moet zijn voor Souwer om rust te nemen, hij zal vast de ring weer gaan betreden.

Bekijk ook

Ulrik Bokeme tekent bij GLORY Kickboxing

De afgelopen periode heeft GLORY Kickboxing een aantal kickboksers aan haar vechters stal toegevoegd, de nieuwst aanwinst in Ulrik Bokeme.

Kickbokser Ilias Bulaid tekent contract bij WLF (Wu Lin Feng)

Ilias Bulaid in actie tijdens Enfusion kickboks debuut China

Op 31 augustus maakt de snel groeiende vechtsport organisatie van Nederlandse bodem Enfusion, zijn debuut in China.

GLORY Kickboxing verlengd contract met Tyjani Beztati

Tyjani Beztati is een van de top vechters bij GLORY Kickboxing