Andy Souwer: 'Blessure aan oog te riskant om te vechten' Nieuws
Nieuws

Andy Souwer: 'Blessure aan oog te riskant om te vechten'

Andy Souwer: 'Blessure aan oog te riskant om te vechten'
Andy Souwer: 'Blessure aan oog te riskant om te vechten'

Hij stond gepland te vechten tijdens het ONE Championship 1 miljoen lichtgewicht toernooi van vrijdag maar zegde af, Andy Souwer.

Souwer staat bekend als een van de hardste kickboksers die Nederland rijk is, dat hij moest afzeggen wegens de blessure aan zijn oog was dan ook een moeilijke keuze.

ZIE OOK: ONE FC Kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken

Wij spraken Souwer enige tijd geleden toen hij net uit het ziekenhuis kwam, waar onderzoek was gedaan en oogdruppels waren toegediend. Toen was nog niet duidelijk of zijn deelname op de tocht stond.

Eerst rust en dan verder

Besloten was om nog even radiostilte te houden. Op Instagram doorbrak Souwer vandaag in een video de stilte en sprak naar zijn fans en wenste de deelnemers aan het toernooi een goede wedstrijd toe.

De kickboks legende kiest duidelijk om rust te nemen en goed te herstellen, zijn gezondheid staat nu even op de eerst plek zo zegt hij in de post. Een verstandige beslissing want hoe moeilijk het ook moet zijn voor Souwer om rust te nemen, hij zal vast de ring weer gaan betreden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws