ONE FC kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken Nieuws
Nieuws

ONE FC kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken

ONE FC kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken
ONE FC kickboksen: Regian Eersel verslaat Nieky Holzken

Singapore was vrijdag het toneel voor een Nederlands kickboks onderonsje tussen Nieky Holzken en Regian Eersel.

Het ONE: Enter The Dragon event bevatte een aantal wereldtitel gevechten waaronder Holzken vs Eersel. Beide kickboksers afkomstig uit Nederland hebben al wereldtitels op hun naam staan, Holzken bij GLORY, Eersel onder andere bij Lion Fight.

ZIE OOK >> Brown Pinas lijdt Nederlaag tegen Daniel Dawson

In de aanloop naar de wedstrijd waren beide vechters duidelijk, de winst zou niet gemakkelijk komen. Dat was te zien in de wedstrijd tussen de twee giganten.

Harde Strijd

Het was de jonge vechter Eersel tegen de veteraan Holzken. Eersel kreeg in de 2e ronde een flinke trap in het lichaam waardoor hij rust kreeg. Hij kwam terug in de wedstrijd. En viel aan met een aantal gevaarlijk knieën in de 3e ronde.

In de 4e ronde vond Eersel een gat in de verdediging van Holzken en raakte hem vol in het gezicht met een knie. Holzken kreeg 8 tellen en de ronde eindigde. Ronde 5 ging er hard aan toe maar er was een duidelijk voordeel voor Eersel die zich de ONE wereldkampioen lichtgewicht kickboksen mag noemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws