Kickboks legende Andy Souwer: ‘Kon de aantrekkingskracht van ONE Super Series niet weerstaan’ Nieuws
Nieuws

Kickboks legende Andy Souwer: ‘Kon de aantrekkingskracht van ONE Super Series niet weerstaan’

Kickboks legende Andy Souwer: ‘Kon de aantrekkingskracht van ONE Super Series niet weerstaan’
Kickboks legende Andy Souwer: ‘Kon de aantrekkingskracht van ONE Super Series niet weerstaan’

Andy Souwer dacht dat hij het allemaal had gezien en gedaan in de wereld van kickboksen tot de lancering van ONE Super Series. Hij vond hierin een nieuwe uitdaging en vecht 6 oktober in Bangkok in een kickboks partij.

De Nederlandse dynamo heeft genoten van een van de grootste competitieve vechtsportcarrières in de geschiedenis, wereldtitels gewonnen over de hele wereld waar hij supersterren en vechtsport legendes versloeg.

Befaamde K-1

De K-1-titels waren misschien wel zijn meest prestigieuze prestaties, omdat hij tegen de beste atleten ter wereld stond en zelfs meerdere gevechten op één avond had, om zo de topprijs te winnen in de overvolle stadions in Japan.

Iedereen zou blij zijn met een carrière als Souwer, en dat is hij zelf zeker. Sterker nog, het Nederlandse icoon maakte zich klaar om te stoppen, voordat hij een contract sloot met 's werelds grootste vechtsportorganisatie ONE.

Ik blijf wie ik ben

"Ik heb de beslissing genomen om het nog een keer te doen, bij ONE Championship, voor twee jaar. Ik zal gefocust zijn, de persoon zijn die ik wil zijn en Andy Souwer zijn," zegt hij.

Zijn eerste uitdaging komt in de vorm van tegenstander Njokuani, die hij zal ontmoeten in een lichtgewicht kickboks partij tijdens de grootste kaskraker in de geschiedenis van de organisatie, ONE: KINGDOM OF HEROES.

Een ouderwetse "Souwer Power" prestatie zou hem de perfecte start in zijn nieuwe huis geven en hem in de komende paar jaar klaarstomen voor enkele historische wedstrijden bij ONE.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws