Andy Souwer tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Andy Souwer tekent bij ONE Championship

Andy Souwer tekent bij ONE Championship

Andy Souwer tekent bij ONE Championship

Een van Nederlands bekendste vechters

De taaie Souwer die al zeer lange tijd mee draait aan de top en een van Nederlands bekendste vechters is maakt hiermee een volgende stap in zijn al roemrijke carrière. Volgens berichten heeft hij een exclusief contract getekend met ONE wat inhoudt dat hij allen voor deze organisatie uit zal komen, Souwer stond gepland te vechten op Rizin 11 tegen Takanori Gomi aanstaande 29 juli in een MMA partij, maar deze vervalt nu door het tekenen van dit contract.

Veelzijdige vechter

Souwer is een van de meest veelzijdigste vechters, zo schitterende hij afgelopen februari nog op Enfusion tegen kampioen Tayfun Ocan in een kickboks wedstrijd die Souwer dan wel verloor, maar wat aangeeft dat je op 35 jarige leeftijd nog steeds mee kunt draaien aan de top. ONE krijgt met het tekenen van Souwer een Nederlandse topper aan boord voor die breed in te zetten is op zowel MMA als kickboks gebied.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws