Kickboks kampioen Rico Verhoeven in Bulgaarse filmstudio Nieuws
Nieuws

Kickboks kampioen Rico Verhoeven in Bulgaarse filmstudio

Kickboks kampioen Rico Verhoeven in Bulgaarse filmstudio
Kickboks kampioen Rico Verhoeven in Bulgaarse filmstudio

Zwaargewicht wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven, was afgelopen week in Bulgarije.

Website Boec.COM meld dat Verhoeven in het land is om deel te nemen aan de opnames van een nieuwe actiefilm. Wat precies de rol is die Verhoeven speelt of dat deze voor zijn eigen project is wordt echter niet vermeld.

Acteer carrière

Tijdens zijn aanwezigheid in Bulgarije sprak Verhoeven met Galin Dimov, de president van Bulgaarse kickboks en muay-thai federatie. Verhoeven heeft beloofd een seminar te gaan geven in Bulgarije, ook zal hij een professioneel kickboks gevecht bijwonen, om het niveau van de vechters te beoordelen.

Verhoeven heeft al eerder in diverse acteer rollen deelgenomen aan films en tv producties. De kampioen blijft zich dan ook naast zijn kickboks carrière richten op het acteren. “Hij vertelde me over zijn passie voor cinema en zijn nieuwe projecten in het leven. Hoewel hij nu aan de top staat, denkt hij aan vooruitgang op veel verschillende gebieden ”, zei Galin Dimov tegenBoec.COM

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws