KASSA! Record verkoop Mayweather vs Logan Paul PPV's - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KASSA! Record verkoop Mayweather vs Logan Paul PPV’s

KASSA! Record verkoop Mayweather vs Logan Paul PPV’s

KASSA! Mayweather vs Logan Paul haalt record verkoop PPV's

Floyd Mayweather en Logan Paul kunnen tevreden in hun handen wrijven. De veelbesproken bokswedstrijd heeft een record aantal aan Pay Per View verkopen behaalt. Minimaal 1 miljoen fans heeft een online kaartje gekocht om mee te kijken naar de capriolen in de ring.

Het zou geen verrassing moeten zijn om te zien dat dit evenement grote aantallen verkopen haalt, zowel Mayweather als Paul hebben gigantisch veel online volgers op hun social media kanalen. Volgens BoxingScene en later bevestigd door The Athletic, heeft de Showtime PPV tussen de ongeslagen bokser Mayweather en de YouTube- en social media ster Paul, minstens een miljoen aankopen gedaan.

Met een online ticket die 50 dollar koste omgerekend en record bedrag waar zowel Mayweather als Paul een flink percentage van krijgen naast de miljoenen om de ring te betreden. Na het evenement zei Mayweather (44) dat dit waarschijnlijk de laatste keer was dat hij zal boksen. Het is echter heel goed mogelijk dat nog een oefenwedstrijd met dergelijke getallen zijn interesse wekt.

Niet meer weg te denken

Wat Paul betreft, deze zal zeker nog een aantal gevechten kunnen doen. Dat de YouTube ster het acht ronden volhield tegen Mayweather heeft hem een status gegeven die hem geld zal opleveren tegen elke willekeurige YouTuber, beroemdheid of een bokser, omdat hij bewees volhardend te zijn.

PPV is door de coronapandemie toegenomen in populariteit en zal volgens insiders niet meer werd te denken zijn uit het verdienmodel van vechtsport organisaties. In december 2019 trok het gevecht tussen Rico Verhoeven en Badr Hari 3.5 miljoen kijkers online.

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page