NXT: Nieuwe kampioenschap wedstrijden aangekondigd in de week van TakeOver Nieuws
Nieuws

NXT: Nieuwe kampioenschap wedstrijden aangekondigd in de week van TakeOver

NXT: Nieuwe kampioenschap wedstrijden aangekondigd in de week van TakeOver

Afgelopen nacht was NXT aan zijn laatste aflevering voor TakeOver In Your House. De laatste loodjes wat betreft aankondigingen voor dat PPV zijn gemaakt, waaronder een verandering van een match en een nieuwe match.

Tijdens de aflevering kwam de groep van Legado Del Fantasma om NXT North American Champion Bronson Reed naar buiten te roepen omdat hij vorige week Santos Escobar aanviel om te voorkomen dat MSK de tagtitels op een dubieuze manier zou verliezen. Nadat Reed kwam en Escobar voor schut zette met de feit dat hij Escobar aan de barricade plette, daagde de rest van Legado hem uit om in de ring te komen.

Hier kwam MSK Reed ondersteunen, waardoor Legado de ring uitging en de kampioenen uitdaagden voor een 6-mans tagmatch voor beide de NXT North American en Tag Team Championships, wat geaccepteerd werd.

Million Dollar Championship

Naast een nieuwe wedstrijd kwam er ook een aanpassing van een al aangekondigde TakeOver-match. Tijdens de face-off tussen Cameron Grimes en LA Knight kondigde Ted DiBiase aan dat hun TakeOver-match een ladder match wordt voor de Million Dollar Championship. Dit wordt de eerste keer in elf jaar dat de Million Dollar Championship in WWE zijn verschijning maakt.

Hieronder zijn de volledige resultaten van NXT van 8 juni:

  • Oney Lorcan versloeg Austin Theory.
  • Isaiah Scott versloeg Killian Dain.
  • Mercedes Martinez versloeg Amari Miller.
  • Grizzled Young Veterans (James Drake en Zack Gibson) versloegen August Grey en Ikemen Jiro.
  • Ember Moon versloeg Dakota Kai door diskwalificatie vanwege Raquel Gonzalez’ aanval op Ember tijdens de wedstrijd.

WWE NXT is in Nederland iedere donderdag on-demand te zien op WWE Network en live op dinsdagavonden op USA Network in de VS. NXT TakeOver In Your House is op de nacht van 13 op 14 juni live te zien op WWE Network in Nederland en Peacock in de VS.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws