'Ik wil zo graag tegen deze klootzak vechten' MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Ik wil zo graag tegen deze klootzak vechten'

'Ik wil zo graag tegen deze klootzak vechten'

Uriah Hall heeft een brandend verlangen om te vechten tegen UFC kampioen Israël Adesanya. Hall is absoluut op zoek naar een gevecht met Israel Adesanya, zelfs als het niet om een ​​kampioenstitel gaat.

De UFC-carrière van Israel Adesanya is misschien nog maar drie jaar oud. Zijn tijd als middengewicht kampioen is iets minder dan anderhalf jaar oud. Maar de Nieuw Zeelander werkt al aan zijn nalatenschap als een vechter die tegenstanders graag onder ogen zouden zien.

Er is misschien geen echte haat tussen hen. Maar Hall is absoluut op zoek naar een gevecht met Adesanya. Het is duidelijk dat een groot onderdeel daarvan de kans is om het UFC-goud te pakken.

Zo graag

In een recent interview vertelde Hall waarom hij, zelfs zonder titel op het spel, zich inzet om de strijd aan te gaan met de voormalige kickboks ster. ,,De laatste keer dat ik zo graag tegen iemand wilde vechten. Was tegen Josh Samman in The Ultimate Fighter", zei Hall.

'Ik wil zo graag met hem vechten omdat ik hem begrijp. Er zijn niet veel dynamische mensen meer. Goede god, ik wil zo graag tegen deze klootzak (Adesanya. red) vechten," voegde Hall eraan toe.

Pech geval

Hall zou op 13 februari vechten tegen een andere voormalige wereldkampioen, Chris Weidman. Maar dat gevecht is uitgesteld omdat bij Weidman COVID-19 werd vastgesteld. Hall zal naar verwachting in plaats daarvan op 24 april het opnemen tegen Weidman.

Na zijn recente overwinning op de titelverdediging op Paulo Costa. Is Adesanya nu klaar om zijn eerste trip naar de lichte zwaargewicht divisie te maken. Voor een supergevecht tegen de kersverse kampioen Jan Blachowicz. Maar daarna, lijkt het erop dat Hall op hem wacht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kickboks-muay-thai-nieuws/rico-verhoeven-niet-erg-enthousiast-over-3e-gevecht-met-badr-hari/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws