Kampioen Ryan Garcia ruilt op 26-jarige leeftijd boksen in voor MMA-vechten Nieuws
Nieuws

Kampioen Ryan Garcia ruilt op 26-jarige leeftijd boksen in voor MMA-vechten

Kampioen Ryan Garcia ruilt op 26-jarige leeftijd boksen in voor MMA-vechten

Ryan Garcia, vers van zijn technische knock-out overwinning op Luke Campbell op 2 januari. Is van plan zich terug te trekken uit het boksen op 26-jarige leeftijd. Maar dat betekent niet dat hij definitief afscheid neemt van de vechtsport.

Bokskampioen Garcia, 22, overweegt een overgang naar MMA. Om te bewijzen dat hij niet alleen de beste bokser in zijn gewichtsklasse is. Maar ook de beste vechter.

De beste ter wereld

,,Oké, je hebt iedereen in de ring verslagen, toch? ’Maar iemand zegt:‘ Dit is niet echt vechten. Echt vechten is met je benen, stoten op de grond. Raad eens wat ik ga doen? Ik ga ze bewijzen dat ik de beste vechter ter wereld ben", zei Garcia tegen Rich Eisen.

En als dat betekent dat de voormalige tweedeklasser Conor McGregor verwoest wordt, dan is dat maar zo. ,,Ik ga naar MMA om te bewijzen dat God de beste is en ik zal iedereen in MMA verslaan waarvan ze zeggen dat ik ze niet zal verslaan."

,,Als het Conor McGregor moet zijn, zal ik dat doen. En ik zeg dit niet om aan geld te komen. Ik geef niet om geld. Ik zeg dit omdat ik me zo voel", aldus Garcia.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/?p=47345&preview=true&_thumbnail_id=47348

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws