UFC Fight Island 7: Holloway vs. Kattar voorbeschouwing MMA Nieuws
MMA Nieuws

UFC Fight Island 7: Holloway vs. Kattar voorbeschouwing

UFC Fight Island 7: Holloway vs. Kattar voorbeschouwing

De eerste show van de UFC-organisatie in 2021 gaan vanavond van start. Van de headliner wordt verwacht dat Max Holloway Calvin Kattar zal verslaan.

Experts hebben veel meer vertrouwen in Holloway om stoten in volume af te leveren dan in Kattar. Dit is een gevaarlijk gevecht voor Holloway. Omdat hij naar de kooi kooi met iets om te bewijzen.

Het lichaam van Holloway heeft in de loop van zijn hall-of-fame-carrière veel te verduren gehad. Zo danig dat we niet kunnen voorspellen hoe het gevecht zal verlopen. Echter heeft Holloway toch de voorkeur bij de experts die zeggen dat de Hawaiiaan de winst naar zich toe zal trekken.

Harde knokpartij

Kattar kan knallen, maar de knock-out is nauwelijks een uitgemaakte zaak en niet te verwachten. Dan Ige ging in Julie vorig jaar 25 minuten lang het gevecht aan met Kattar aan. Het verschil is dat Kattar niet in staat zal zijn om Holloway pijn te doen zoals hij bij Ige deed. Die hij versloeg door jury beslissing.

De fans kunnen een competitieve wedstrijd verwachten voor de eerste paar rondes. Maar vroeg of laat zal Holloway zijn ritme vinden en zich tlaten gelden in de tweede helft van het gevecht. Gelooft wordt dan ook dat er geen KO zal vallen. Maar dat de wedstrijd op punten gewonnen zal worden door Holloway.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/kampioen-ryan-garcia-ruilt-op-26-jarige-leeftijd-boksen-in-voor-mma-vechten/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws