🎥 K-1 Legende Peter Aerts pakt Japanner Takeru stevig aan! 'Houthakken' Nieuws
Nieuws

🎥 K-1 Legende Peter Aerts pakt Japanner Takeru stevig aan! 'Houthakken'

🎥 K-1 Legende Peter Aerts pakt Japanner Takeru stevig aan! 'Houthakken'

Peter Aerts (53) is een voormalig Nederlands kickbokser en K-1 vechter. Hij kreeg de bijnaam "The Dutch Lumberjack" vanwege zijn krachtige en verwoestende trappen.

De trappen van Aerts zijn vergelijkbaar met de slagen van een bijl van een houthakker (lumberjack in het Engels), zijn bijnaam is een verwijzing naar zijn vechtstijl. De 31-jarige Japanse Takeru Segawa een Japanse kickbokser en de voormalige K-1 Super vedergewicht kampioen wilde zijn krachten wel eens meten met de Nederlandse legende.

Peter Aerts nog steeds uit het goede vechthout gesneden

De twee deden een rondje sparren in de UFC Gym in Tokyo, Japan. Te zien is dat Aerts die wellicht al een tijd niet meer in de ring heeft gestaan, de Japanner nog even laat zien waarom hij zo bekend staat om zijn trappen.

Aerts is vooral bekend om zijn indrukwekkende prestaties in de ring, waaronder K-1 World Grand Prix-titels en talloze overwinningen tegen topvechters in de kickboks- en Muay Thai-wereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws