Judoka Henk Grol stelt pensioen uit vanwege Olympische Spelen Nieuws
Nieuws

Judoka Henk Grol stelt pensioen uit vanwege Olympische Spelen

Judoka Henk Grol stelt pensioen uit vanwege Olympische Spelen
Judoka Henk Grol stelt pensioen uit vanwege Olympische Spelen

Henk Grol had in de planning om dit jaar te stoppen met top judo, maar het uitstel van de Olympische Spelen gooit nu roet in het eten.

Tegen NH.nl zegt Grol nog een jaar door te gaan nu de Olympische spelen in Tokio zijn afgelast. "Maar nu ze zijn uitgesteld, moet ik gewoon door. Ik ben van zo ver gekomen, ik zou mezelf nooit vergeven als ik nu afhaak,"zegt Grol tegen de nieuws site.

Had het graag anders gezien

Dat de spelen zijn afgelast daar heeft Grol zeker begrip voor, "De druk werd steeds groter", zag hij. "Ik begrijp het ook wel. Volksgezondheid gaat boven alles. Maar stiekem had ik gehoopt dat ze de beslissing met een maand zouden uitstellen. Dat was blijkbaar niet haalbaar."

Wanneer de Olympische Spelen in 2021 plaats zullen vinden is nog niet bekend, wel dat Grol dus een jaar zal moeten wachten om te stoppen. Overigens is het uitstel niet alleen zuur voor Grol, maar ook de overige Nederlandse judoka's die streden voor een ticket zullen even in de wacht kamer moeten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws