Chinese judoka's zeggen af voor de Grand Slam in Parijs Nieuws
Nieuws

Chinese judoka's zeggen af voor de Grand Slam in Parijs

Chinese judoka's zeggen af voor de Grand Slam in Parijs
Chinese judoka's zeggen af voor de Grand Slam in Parijs

De Internationale Judofederatie is geïnformeerd dat Chinese atleten niet zullen deelnemen aan de Grand Slam in Parijs op 8 en 9 februari.

Vanwege de gezondheidscrisis in China heeft de Franse ambassade in China haar deuren gesloten en zal deze niet heropenen vóór 10 februari.

Hierdoor is het onmogelijk om visa te verkrijgen voor de Chinese delegatie. Daarom trekt de Chinese Judofederatie hun voor het evenement geregistreerde atleten terug.

Gezondheid

Het IJF en alle relevante commissies volgen dagelijks de situatie om de nodige maatregelen te nemen, ten behoeve van alle deelnemers aan de IJF World Judo Tour-evenementen en ter wille van judo en gezondheid.

Het IJF werkt intern en overlegt met belanghebbenden om een ​​model te identificeren ter ondersteuning van de Chinese teams die zich richten op de Olympische kwalificatie bij het overwinnen van de beperkingen waarover zij geen controle hebben.

Bron: JudoInside

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws