Jon Bluming voorgedragen voor de International Martial Arts Hall of Fame - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Jon Bluming voorgedragen voor de International Martial Arts Hall of Fame

Jon Bluming voorgedragen voor de International Martial Arts Hall of Fame

De International Martial Arts Hall of Fame heeft Jon Bluming voorgedragen voor opname in haar Hall of Fame!

International Martial Arts Hall of Fame nomineert met trots de Nederlandse legende, prof. Kaicho Jon Blumming voor een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 7 april 2018 te Tiel. John Bluming is een ware vechtsport legende en een van de grondleggers in Nederland! Het is goed te zien dat hij nu geëerd gaat worden.

Iemand voordragen voor in de Hall of Fame

Ken je iemand die het echt verdiend om voor zijn of haar inzet voor de martial arts geëerd te worden? Meld deze persoon dan kosteloos aan voor een speciale award tijdens de 2e International Martial Arts (IMA) Hall of Fame, welke gehouden zal worden op 7 april 2018 te Tiel, Nederland. Ongeacht (dan)graad of titel kunnen meesters, grootmeesters, kampioenen en andere talenten (met en zonder beperking) die zich inzetten voor de martial arts worden opgenomen in de IMA Hall of Fame.

Elke 2 jaar 80 martial artists geselecteerd

Uit voordrachten vanuit de hele wereld worden elke 2 jaar 80 martial artists geselecteerd. Zij ontvangen tijdens een speciale black-tie gala avond (inclusief banket) de awards. Aan het voordragen zijn geen kosten verbonden, aan het bijwonen van de gala avond wel (er is een beperkt aantal plaatsen voor het gala, zie hiervoor de website van de IMA). Een voordracht moet bestaan uit een een motivatie en hoge resolutie (actie)foto van de persoon in martial arts kleding. Er zijn geen restricties aan graden, dus leerling tot grootmeester kan voorgedragen worden voor een award. Degene die voorgedragen wordt moet uiteraard wel op de hoogte zijn van de voordracht en daarmee instemmen.

Martial arts worldseminar

De gala avond en award ceremonie zullen een afsluiting zijn van een groots martial arts worldseminar. De hele dag zal in het teken staan van martial arts. Ruim 40 internationale (groot)meesters en wereldkampioenen zullen op 10 velden verschillende workshops verzorgen! Wil je aanwezig zijn bij de best-of-the-best op martial arts gebied? Meld je dan ook snel voor aan voor de world seminar! De avond ervoor, op 6 april, zal er een informele meet-and-greet diner avond zijn waarbij je o.a. de (groot) meesters kunt ontmoeten.

Met de aanwezigheid aan dit speciale (charity) evenement, steunen en doneren we aan KIKA (Stichting kinderen kankervrij). Zie ook de videoboodschap op onze website van Minister Edith Schippers van Volksgezondheid, welzijn en sport aan de IMA! Voor meer informatie en voorwaarden www.ima-halloffame.com

Jon Bluming voorgedragen voor de International Martial Arts Hall of Fame

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page