'Jij kleine B*tch!' UFC-ster McGregor vernederd rivaal
Home / Nieuws / ‘Jij kleine B*tch!’ UFC-ster McGregor vernederd rivaal

‘Jij kleine B*tch!’ UFC-ster McGregor vernederd rivaal

'Jij kleine B*tch!' UFC-ster McGregor ruziet met rivaal

Conor McGregor haalt uit naar Rafael Fiziev tijdens een online ruzie. De twee gingen flink tekeer tegen elkaar op social media waar McGregor volgens critici wel erg ver ging met het beledigen van zijn rivaal.

De Ierse UFC-ster Conor McGregor staat er bekend om zijn mening niet onder stoelen of banken te steken. Hiermee jaagt de vechter fans en vechters tegen zich in het harnas. Zijn laatst escapade is een ruzie met Fiziev die hij een ‘bitch’ noemt die door de knieën ging.

Fiziev die zaterdag in de headliner van UFC 58 vecht kwam onder vuur van de Ier. Deze reageerde op een video en gaf aan hoe hij Fiziev’s benen zou slopen in een gevecht. Eerst leek het complimenteus maar de reactie bleek een zwarte ondertoon te bevatten.

Golfbal

Reagerend nodigde Fiziev de Ier uit te komen trainen in Thailand. Waarop McGregor op het eerste gezicht positief reageerde, zij het niet dat hij even later keihard terug leek te slaan. ,,Zie mij als Tiger Woods (bekende golfer. red), met een ijzer 12 en je neus als de golfbal”, schreef McGregor.

,,En denk aan mij die naar je toe sprint met switchkick en je verneukt. Jij kleine teef. Oh je buigt voorover, wauw, dat is geweldig. Gefeliciteerd vriend haha. Tiger Woods Muay Thai Dubai”, besloot McGregor. In het verleden hebben McGregor’s meningen zelfs tot grote vechtpartijen geleidt. Zoals met de Rus Khabib Nurmagomedov toen de twee na hun wedstrijd een chaos ontketende in de UFC Arena.

Bekijk ook

Bekende vechter Leandro Lo (33) doodgeschoten door Politieagent

Bekende vechter (33) doodgeschoten door Politieagent! Sportwereld in rouw’

Getuigen wijzen een militaire politieagent aan als dader

'Hij gaat dood!' UFC'er Adesanya wil Pereira slopen wraakgevecht

‘Hij gaat dood!’ UFC’er Adesanya wil Pereira slopen in wraakgevecht

Israël Adesanya zweert voor de kill te gaan...

Kickbokstrainer mishandelt leerlingen! 'Lekker stoer zeg'

Kickbokser geklapt door coach na terugslaan! ‘Flapdrol! (video)

Dat had hij beter niet kunnen doen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page