Jesus wat slecht! Conor McGregor tattoo totaal mislukt Nieuws
Nieuws

Jesus wat slecht! Conor McGregor tattoo totaal mislukt

Jesus wat slecht! Conor McGregor tattoo totaal mislukt

Fans van bekend artiesten en sporters vereeuwigen soms hun helden via een tatoeage. Veel mensen kennen wel iemand met een dergelijke lichaamsversiering. Dat ze niet allemaal even mooi of gelijkend zijn boeit niet maar dat er commentaar op komt als het echt slecht is kun je verwachten.

Zo ook een onbekende gebleven fan van UFC-ster Conor McGregor, deze dacht met een juweeltje naar huis te gaan maar kreeg iets op het lichaam getekend wat een gemiddeld 3-jarige beter kan. Natuurlijk moest het plaatje gedeeld worden en viel het oog van een van de collega vechters van de Ier er op.

Zo das slecht

Engelsman Darren Till die wel van een geintje houdt plaatste de foto op zijn social media met de tekst: ,,Eerlijk genoeg als je Conor niet leuk vindt, maar dit getatoeëerd krijgen is gewoon triest. " Wat McGregor er zelf van vindt is niet bekend. De vechter heeft zelf een aantal tattoos maar of hij deze mooi zal vinden valt te bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws