'Beste bokser? Mijn reet!' Conor McGregor gaat los op rivaal
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Beste bokser? Mijn reet!’ Conor McGregor gaat los op rivaal

‘Beste bokser? Mijn reet!’ Conor McGregor gaat los op rivaal

Conor McGregor heeft flink wat commentaar op zijn rivaal Dustin Poirier, deze claimt de beste bokser binnen MMA te zijn. Op slechts enkele dagen verwijderd van hun derde gevecht sabelt de Ier de claim van Poirier neer.

Ze staan dan nog niet tegenover elkaar maar de oorlog van woorden tussen de Ier en Poirier is de laatste twee weken flink opgelaaid. Op 10 juli staan de kemphanen voor de derde keer met elkaar in de UFC-kooi met een stand die nu 1-1 is. Het laatste uitje koste McGregor een flink opgezwollen been en verlies, na in 2014 Poirier te hebben verslagen.

Vooruitlopend op het alles beslissende gevecht claimt Poirier naast een goede traptechniek ook nog eens de beste bokser te zijn in de sport. De Amerikaan raakte geïrriteerd door een opmerking van de Ier, die zich afvroeg wie van hun beide het eerste naar de grond zou gaan om het gevecht te beslechten.

De grote favoriet

Zowel Poirier als McGregor zijn geen fans van het grondgevecht en claimde de Amerikaan met zijn bokstechnieken McGregor KO te krijgen. ,,Beste bokser, mijn reet!”, reageerde de Ier waarvan experts beweren dat juist hij de beste met de vuisten is.

McGregor schroomde niet om zijn rivaal nog wat advies te geven; ,,Snel advies voor jou en je team vriend. Je zult in de clinch komen! Afmaken met ellebogen, knieën, schouders, vuisten. Schakel nog maar wat extra advies in.” Alhoewel de stand nu gelijk staat wordt McGregor al favoriet aangemerkt voor het gevecht.

Bekijk ook

UFC knokker Nate Diaz klaagt: ‘Ik wil vechten’

Diaz is lid van de UFC-selectie sinds 2007

‘Rico tegen Jamal de BESTE partij om te maken’ (video)

Er is al veel gezegd en geschreven over de rivaliteit tussen Verhoeven en Ben Saddik.

Snelle actie! Scheids voorkomt bloedbad na ‘KO’ (video)

Een geluk dat de scheids goed bij zijn positieven was

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page