'Je kunt niet vechten!' McGregor los op oud-rivaal
Home / Nieuws / ‘Je kunt niet vechten!’ McGregor los op oud-rivaal

‘Je kunt niet vechten!’ McGregor los op oud-rivaal

'Je kunt niet vechten' punt! McGregor los op oud-rivaal
Conor McGregor na zijn verlies tegen Dustin Poirier

Conor McGregor pakte gisteren weer even zijn moment in de schijnwerpers door oud-rivaal Nate Diaz op de korrel te nemen. Diens oudere broer keerde zaterdagnacht na 12 jaar terug naar de UFC, maar liep tegen een zwaar verlies aan.

Nick Diaz, de oudere broer van McGregor’s rivaal Nate werd zwaar afgestraft door Robbie Lawler in hun herkansing. Toch had McGregor ietwat cynische lovende woorden over voor de verslagen Amerikaan. Echter verpakte de Ier deze in een Twitter bericht om Nate onder vuur te nemen.

17 jaar geleden stonden McGregor en Nate voor het eerst tegenover elkaar tijdens UFC 47, de Ier verloor van Diaz. In 2016 nam McGregor wraak en versloeg Diaz op zijn beurt. Voor Nate heeft McGregor geen goed woord over en zegt; ,,Je boksen is ronduit slecht, je broer is beter”, aldus de Ier in het bericht.

Je bent iets vergeten

Nate liet dit niet op zich zitten en reageerde niet veel later dat McGregor helemaal niet kan vechten en zijn mond moet houden. ,,”Jij kunt helemaal niet vechten, of ben jij je been vergeten?”, reageerde Diaz snel op de tweet van McGregor.

McGregor brak zijn been in zijn laatste uitje tegen Dustin Poirier afgelopen zomer. Echter maakt de Ier een snel herstel mee, maar mag pas ver in 2022 weer vechten. Een gevecht tussen de twee kemphanen staat op beider verlanglijstje, al zegt McGregor zijn tijd niet te willen verkwisten en voor een titel te gaan.

Bekijk ook

‘Nep kampioen!’ Boze reactie op KO verlies kickbokser

Slechte verliezers of hebben zij gelijk

‘Leeft ie nog’ Vechter ongerust na ‘KO’ slaan rivaal (video)

een bruut einde aan zijn MMA-gevecht tegen Eduardo Rodriquez.

‘Dit gaat te ver!’ McGregor verwijdert smakeloze tweets

Conor McGregor is weer bezig met tweeten en het verwijderen van opmerkingen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page