'Je gaat klappen krijgen!' Vechtbaas waarschuwt MMA knokker voor gevecht met YouTuber Nieuws
Nieuws

'Je gaat klappen krijgen!' Vechtbaas waarschuwt MMA knokker voor gevecht met YouTuber

'Je gaat klappen krijgen!' Vechtbaas waarschuwt MMA knokker voor gevecht met YouTuber

Scott Coker Bellator-president heeft zijn mening gegeven over de bokswedstrijd van Dillon Danis tegen KSI. Danis zou zijn hand overspelen en wel eens een flink pak slaag kunnen krijgen volgens Coker.

De controversiële Danis die bij Bellator onder contract staat is niet meer in actie geweest sinds een overwinning op Max Humphrey in juni 2019. Die overwinning was slechts de tweede in de carrière van Danis in MMA, nadat hij een jaar eerder debuteerde met een overwinning op Kyle Walker.

Te veel hooi op de vork

Ondanks hoge verwachtingen voor de jiu-jitsu-expert, deed hij toen een stap terug van het vechten. Hoewel hij in die tijd zeer actief was op Twitter, weigerde Danis te vechten in de kooi. In plaats daarvan begon hij YouTubers zoals Jake en Logan Paul uit te dagen om de boksring in te stappen.

YouTuber. KSI, staat volgende maand tegenover de MMA-vechter op DAZN pay-per-view. KSI kwam in augustus weer in actie en versloeg twee tegenstanders op één evenement. De aankondiging van het gevecht kwam niet als een schok voor Bellator-president Scott Coker, toen hij zich aanmeldde voor de wedstrijd. Dat betekent echter niet dat hij verwacht dat Danis ongeschonden door de bokswedstrijd zal lopen.

Succes

"Dillon wil dit boksgevecht aangaan en ik zei: 'Veel succes'", zei Coker. "Je gaat flink wat klappen vangen jongeman". Hij staat nog steeds onder contract en we proberen hem al een hele tijd aan het vechten te krijgen. Hij zag hier een kans bij KSI, dus ik wens hem succes."

Coker vervolgde: "Het is een goede deal voor hem, ik wil dat niet tegenhouden en die promotor zijn. Dus we zeiden: 'Ja, ga je gang, jullie komen er wel uit'. Dus we gaan zien wat er in dat gevecht gebeurt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws