'Jazeker'! Conor McGregor aast nog steeds op 3e UFC-titel Nieuws
Nieuws

'Jazeker'! Conor McGregor aast nog steeds op 3e UFC-titel

'Jazeker'! Conor McGregor aast nog steeds op 3e UFC-titel

Conor McGregor gelooft nog steeds dat hij kampioen in drie divisies kan worden in de UFC. De Ier gelooft nog steeds dat hij zijn doel kan bereiken en de grootste in de UFC kan worden.

Ondanks het feit dat McGregor nu wat ouder wordt en afkomt van een verschrikkelijke beenbreuk tegen Dustin Poirier op UFC 264, blijft de Ier ervan overtuigd dat hij heeft wat nodig is om nog steeds en in een derde divisie UFC-kampioen te worden.

Jazeker

Op zijn sociale media om de vragen van fans te beantwoorden, werd McGregor gevraagd of hij het in zich had om drievoudig kampioen te worden, en hij antwoordde met één woord: Ja. Op dit moment is de UFC-weltergewicht titel in handen van Kamaru Usman. Een titel die de Ier nog wel wil toevoegen aan zijn Palmares.

McGregor was van 12 december 2015 tot 26 november 2016 wereldkampioen vedergewicht en van 13 november 2016 tot 7 april 2018 wereldkampioen lichtgewicht bij de UFC. De Ier was daarmee de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws