Jake Paul zegt te stoppen met boksen! 'Gelukkig nieuwjaar Dana' Nieuws
Nieuws

Jake Paul zegt te stoppen met boksen! 'Gelukkig nieuwjaar Dana'

Jake Paul zegt te stoppen met boksen! 'Gelukkig nieuwjaar Dana'

Jake Paul zegt per direct te stoppen met boksen. Alleen zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden, deze legt hij voor aan UFC-president Dana White.

Zowel Paul als White vliegen elkaar al een tijdje in de haren over het feit dat boksers meer zouden verdienen dan UFC-vechters. Paul die de ene na de andere voormalige UFC'er de ring uit slaat zegt nu te willen stoppen als White aan een aantal eisen voldoet.

Meer geld

Om het aanbod nog meer kracht bij te zetten zegt Paul zelfs tegen de gevaarlijke Jorge Masvidal te willen knokken. Een aantal van de eisen is dat UFC-vechter minimaal 50.000 dollar per gevecht krijgen, nu is het minimum 12.000. Ook zouden de vechters een percentage van de winst moeten krijgen van de organisatie.

Of White op de eisen ingaat van Paul laat zich voor nu nog raden, een ding is zeker Paul wenst de UFC baas wel een gelukkig nieuwjaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws