'Belachelijk!' Jake Paul 'KO' beste van 2021 Nieuws
Nieuws

'Belachelijk!' Jake Paul 'KO' beste van 2021

'Belachelijk!' Jake Paul 'KO' beste van 2021

Jake Paul schakelde recentelijk voormalig UFC-kampioen Tyron Woodley uit via knock-out. ESPN verkoos deze tot de beste van 2021 en dat kan op flink wat kritiek rekenen.

Dat Paul die van YouTube ster overschakelde naar profbokser flink onder vuur ligt voor zijn prestaties in de ring is evident. Van de herkansing tegen Woodley waar laatstgenoemde knock-out ging wordt zelfs opgezet spel vermoed. Zo zou Paul aan Woodley een teken hebben gegeven dat deze moest gaan liggen.

Geen nieuws

Hoe het ook zei het is de ESPN KO van het jaar maar onder andere journalist Michael Montero van het toonaangevende The Ring Magazine is het daar niet mee eens. ,,Nog meer bewijs dat ESPN geen sportnieuws platform is", schrijft Montero.

Paul die het boksen serieus zegt te nemen heeft zijn ambities uitgesproken door te stoten in de bokswereld. Echter moet Paul nog een echte bokser treffen in de ring. Zijn tegenstanders tot nu toe worden door de fans en experts niet serieus genomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws