Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! 'Leugens verspreidt' Nieuws
Nieuws

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! 'Leugens verspreidt'

Jake Paul voor 100 miljoen aangeklaagd door bokspromotor! 'Leugens verspreidt'

Eddie Hearn bokspromotor en manager van boksicoon Anthony Joshua klaagt Jake Paul aan voor meer dan $ 100 miljoen. Paul beweerd dat er boks juryleden werden omgekocht door Hearn.

De CEO van Matchroom Boxing Hearn, heeft een rechtszaak aangespannen wegens laster. De Brit claimt reputatieschade nadat Paul in een recent interview Hearn beschuldigde van het omkopen van juryleden. "Zowel juridisch als ethisch is er een duidelijke scheidslijn tussen mening en lasterlijke leugens", zegt Hearns advocaat Frank Salzano.

Paul was op de hoogte dat de beweringen hem duur te staan konden komen. Toch overschreed doelbewust de grens toen hij Matchroom Boxing en Eddie Hearn ten onrechte beschuldigde van het omkopen. Desalniettemin kreeg hij de kans om zijn lasterlijke verklaringen in te trekken en weigerde hij dat.

Megabedrag

,,Nu zal hij de juridische gevolgen van zijn acties onder ogen zien, aangezien Matchroom en Hearn een schadevergoeding van meer dan $ 100 miljoen zullen eisen. Dit gezien de waarde en goodwill die aan de Matchroom activiteiten zijn verbonden. En de schadelijke aard van de opmerkingen van de heer Paul", aldus Salzano.

Paul, die een enorme aanhang op YouTube heeft gekregen, is de afgelopen jaren betrokken geweest bij het boksen. Hij is actief als professionele bokser als een promotor via Most Valuable Promotions. In april werkte Paul samen met Hearn om Katie Taylor vs. Amanda Serrano op te zetten een van de grootste bokswedstrijden voor vrouwen in de geschiedenis. Paul promootte Serrano onder MVP en Hearn promootte Taylor via Matchroom Boxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws