Jake Paul uitgedaagd door oud-rivaal voor MMA-gevecht: 'Meest geschikt' Nieuws
Nieuws

Jake Paul uitgedaagd door oud-rivaal voor MMA-gevecht: 'Meest geschikt'

Jake Paul uitgedaagd door oud-rivaal voor MMA-gevecht: 'Meest geschikt'

Tyron Woodley voormalig UFC-kampioen, heeft zijn zinnen gezet op een MMA-gevecht tegen Jake Paul, mocht "The Problem Child" besluiten de overstap naar gemengde vechtsporten (MMA) te maken. Woodley, die al twee keer in de boksring tegenover Paul stond, ziet zichzelf als de ideale tegenstander voor Paul in een MMA-setting.

Woodley's argument voor een MMA-gevecht met Jake Paul

In een interview met TMZ Sports legde Woodley uit waarom hij de meest logische keuze is als MMA-tegenstander voor Paul, gezien hun eerdere succesvolle bokswedstrijden. "Als je met iemand in MMA gaat vechten, dan moet je tegen mij vechten," zei Woodley. "Ik ben degene die de cijfers met jou heeft gehaald. Ik ben degene die miljoenen en miljoenen views had tijdens de persconferentie. Ik ben de vijfvoudig kampioen. Ik ben degene die het gevecht op last minute heeft aangenomen."

Woodley benadrukte ook zijn rol in het redden van hun laatste gevecht, dat anders mogelijk niet doorgegaan zou zijn. "Ik was 14 uur lang bezig met 'Cobra Kai'. Ik trainde om 3 uur 's nachts en ik heb die kaart gered. Mensen zouden geen kerstcadeaus hebben gekocht als ik niet was opgestaan. Dus praten over vechten met iemand anders in MMA buiten mij, is disrespect."

Eerdere ontmoetingen en Paul's MMA-Plannen

Paul en Woodley hebben twee keer eerder tegen elkaar gebokst - eerst in augustus 2021 en daarna in december 2021, waarbij Paul beide wedstrijden won. Paul stond oorspronkelijk gepland om tegen Tommy Fury te vechten in de tweede wedstrijd, maar Fury trok zich terug vanwege een blessure en werd vervangen door Woodley.

Paul, wiens boksrecord op 8-1 staat, tekende eerder dit jaar een meerjarig contract met de Professional Fighters League. In april verklaarde hij van plan te zijn zijn MMA-debuut te maken in late 2023 of begin 2024. Woodley's uitdaging werpt een interessant licht op wat een spannende nieuwe fase in Paul's vechtsportcarrière zou kunnen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws