UFC-ster Donald Cerrone open voor Jake Paul bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

UFC-ster Donald Cerrone open voor Jake Paul bokswedstrijd

UFC-ster Donald Cerrone open voor Jake Paul bokswedstrijd

Donald Cerrone staat open voor een gevecht tegen Jake Paul. De voormalige UFC-titeluitdager en gepensioneerde MMA-vechter denkt dat Paul eigenlijk een goede bokser is en respecteert wat hij doet in de vechtsportwereld.

De MMA-ster weigert kwaad over de YouTube-ster te spreken en heeft eigenlijk positieve recensies voor zijn bokswerk, waaronder overwinningen op Anderson Silva, Tyron Woodley en Ben Askren.

"Het Jake Paul-fenomeen is een beetje gek, iedereen daagt hem uit", vertelde Cerrone aan Thicc Boy Studios. “Het is een beetje zoals de grote Conor McGregor push. Ik heb het gevoel dat dat gebeurt met Jake Paul. Iedereen wil meedoen, en ik zie niet in waarom ze dat niet zouden doen, dat is een groot geldgevecht."

Ik doe het

Wat betreft een mogelijk boksgevecht tussen de twee, lijkt het erop dat Cerrone niet uit de weg gaat om een gevecht uit te zoeken. Maar als er een aanbod op zijn pad zou komen, zou hij het met open armen verwelkomen.

Cerrone trok zich in juli terug uit de MMA-competitie na een verlies tegen Jim Miller bij UFC 276. Hij is een van de meest herkenbare figuren in de UFC-geschiedenis, op een gegeven moment hield hij de records voor gevechten, overwinningen, finishes, bonussen en meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws