Conor McGregor hint op UFC terugkeer: 'Aftellen is begonnen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor hint op UFC terugkeer: 'Aftellen is begonnen'

Conor McGregor hint op UFC terugkeer: 'Aftellen is begonnen'

Conor McGregor lijkt dichter bij een terugkeer naar de UFC te komen. De Ier plaatste op Instagram dat het aftellen is begonnen voor zijn volgende gevecht.

UFC-ster McGregor heeft niet meer gevochten sinds hij zijn been brak in de trilogie wedstrijd tegen Dustin Poirier op UFC 264 afgelopen juli. Sinds de blessure is hij geopereerd, maar is onlangs terug in de sportschool gestapt omdat hij bijna volledig hersteld lijkt te zijn.

Op social media zegt de Ier er klaar voor te zijn; ,,De smaak van de juiste hoek, ik zie je binnenkort, het aftellen is begonnen", schreef McGregor. Wanneer en tegen wie McGregor vecht in zijn terugkeer is nog onzeker. Hij moet nog steeds volledig worden vrijgegeven door de artsen om te vechten.

Zeker dat hij zal vechten

Het lijkt bijna zeker dat hij dit jaar zal vechten. Maar de grote vraag is de tegenstander en de gewichtsklasse, aangezien hij heeft laten weten dat hij in zijn eerste gevecht tegen Kamaru Usman wil vechten voor de weltergewicht titel. UFC-baas Dana White zei afgelopen week dat het de herfst zou zijn dat de Ier terugkeert.

Echter leert de ervaring dat dit zomaar anders kan zijn. Langer wachten dan de zomer zullen de fans niet kunnen waarderen. Voorlopig blijft Conor McGregor zijn been revalideren en blijven trainen terwijl hij wacht op het contract voor zijn terugkeer gevecht. Als hij terugkeert, zal het een enorm gevecht zijn, ongeacht de gewichtsklasse of met wie hij wordt geconfronteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws