'Ismael Lazaar sloopte beruchte UFC vechter!' Tijd voor comeback Nieuws
Nieuws

'Ismael Lazaar sloopte beruchte UFC vechter!' Tijd voor comeback

'Ismael Lazaar sloopte beruchte UFC vechter!' Tijd voor comeback

Tai Tuivasa is bezig een grote naam te worden in de UFC. De vechter die bier drinkt uit sneakers na een gewonnen wedstrijd. Liep echter tegen een zwaar verlies aan in 2014 tegen zwaargewicht Ismael Lazaar.

De Australiër kreeg zo'n ongenadig pak slaag van de Marokkaans-Nederlandse Lazaar dat de wedstrijd eindigde in een KO overwinning voor Lazaar. Het gevecht destijds tijdens het GFC Heavyweight Tournament, Dubai kwam gisteren weer onder de aandacht.

Wat een knokker

Het is al een tijd stil rondom Lazaar die in 2017 tegenover Glory Kampioen Rico Verhoeven in de ring stond. Lazaar verloor en raakte verwikkeld in een doping affaire. Naderhand vocht Lazaar tegen UFC-vechter Mark Godbeer in Macau bij MAS Fight. een gevecht wat maar liefst 9 minuten lang duurde.

Fans roepen al langer om een comeback van de topvechter en Enfusion kampioen. En de beelden van het gevecht met Tuivasa laten zien wat een topvechter Lazaar was en is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws