COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt

COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt

Topkickbokser en voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Ismael Lazaar stapt 19 april na lange tijd weer de ring in.

Lazaar zal zijn comeback maken na een lange afwezigheid, de kickbokser werd een lange schorsing opgelegd wegens een doping overtreding na zijn gevecht met GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven.

Het werd Lazaar verboden in Nederland de kickboks ring in te voor maar liefst 4 jaar, in veler ogen een veel te hoge straf. Recentelijk werd deze dan ook gedeeltelijk ingetrokken. Lazaar ging echter niet op zijn lauweren rusten en zocht zijn heil in het buitenland.

Taaiste vechter ooit

Zo vocht Lazaar tegen UFC-vechter Mark Godbeer in Macau bij MAS Fight, tijdens een bloedstollend gevecht wat maar liefst 9 minuten achtereen duurde. Godbeer sprak zijn bewondering uit over Lazaar en noemde hem zijn taaiste tegenstander ooit.

Op 19 april keert Lazaar dus terug tijdens Kickboxing Fealess nr 10, donderdag werd zijn tegenstander bekend gemaakt. De Griek Mikle Karamousketas zal de uitdaging aangaan, de vechter heeft een record van 17 gewonnen partijen en 5 verliezen, en scoorde 5 keer een knock-out.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page