COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt Nieuws
Nieuws

COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt

COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt
COMEBACK ISMAEL LAZAAR: Tegenstander bekend gemaakt

Topkickbokser en voormalig Enfusion zwaargewicht kampioen Ismael Lazaar stapt 19 april na lange tijd weer de ring in.

Lazaar zal zijn comeback maken na een lange afwezigheid, de kickbokser werd een lange schorsing opgelegd wegens een doping overtreding na zijn gevecht met GLORY Kickboxing kampioen Rico Verhoeven.

Het werd Lazaar verboden in Nederland de kickboks ring in te voor maar liefst 4 jaar, in veler ogen een veel te hoge straf. Recentelijk werd deze dan ook gedeeltelijk ingetrokken. Lazaar ging echter niet op zijn lauweren rusten en zocht zijn heil in het buitenland.

Taaiste vechter ooit

Zo vocht Lazaar tegen UFC-vechter Mark Godbeer in Macau bij MAS Fight, tijdens een bloedstollend gevecht wat maar liefst 9 minuten achtereen duurde. Godbeer sprak zijn bewondering uit over Lazaar en noemde hem zijn taaiste tegenstander ooit.

Op 19 april keert Lazaar dus terug tijdens Kickboxing Fealess nr 10, donderdag werd zijn tegenstander bekend gemaakt. De Griek Mikle Karamousketas zal de uitdaging aangaan, de vechter heeft een record van 17 gewonnen partijen en 5 verliezen, en scoorde 5 keer een knock-out.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws