ISKA examens bij Mike's Gym wederom groot succes Nieuws
Nieuws

ISKA examens bij Mike's Gym wederom groot succes

ISKA examens bij Mike's Gym wederom groot succes

WEDEROM SUCCESVOLLE ISKA EXAMENS

Afgelopen zaterdag vonden in Amsterdam bij Mike’s Gym de tweede examens in Nederland plaats van de ISKA. Het was wederom een groot succes. De eerste groep ging op voor de gele slip, de tweede groep voor de gele band.

ISKA examens bij Mike's Gym wederom groot succes

Toestroom vanuit heel Nederland

Er namen zowel kickboksers van Mike’s Gym deel als ook kickboksers van andere kickboksscholen uit Nederland. Bijzonder was dat alle deelnemers niet alleen de technieken goed beheersten: ook op het theoretische onderdeeltje zelfverdediging; “hoe mag ik mezelf of anderen verdedigen” hadden ze zich uitermate goed voorbereid. Na afloop mochten de enthousiaste deelnemers hun diploma in ontvangst nemen waar ze hard voor getraind hadden.

Internationale bekendheid en erkenning

Het zijn hun eerste stappen op weg naar de zwarte band/1e Dan van een bond die niet alleen in Nederland maar ook internationaal bekendheid en erkenning geniet. Dit is een belangrijk aspect: een 1e Dan behaald bij een internationaal bekende organisatie kan bijvoorbeeld zeer waardevol zijn voor op je CV. Het staat voor een potentiële werkgever voor discipline, respect en doorzettingsvermogen.

ISKA examens bij Mike's Gym wederom groot succes

Examens afgenomen bij minimaal 10 deelnemers

ISKA examens kunnen bij iedere kickboks- en thaiboksschool in Nederland worden afgenomen bij minimaal 10 deelnemers. De eisen voor de examens staan op de ISKA website (www.iska-netherlands.eu). Op de website staan de exameneisen voor de eerste twee banden, gele slip en gele band. De eisen voor de andere gradaties volgen aankomende week.

Voor meer informatie: WhatsApp +31(0) 618313023, e-mail (info@iska-netherlands.eu) of Facebook Messenger https://www.facebook.com/iskanetherlands/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws