Is de dominantie van Shevchenko goed voor de UFC? Nieuws
Nieuws

Is de dominantie van Shevchenko goed voor de UFC?

Is de dominantie van Shevchenko goed voor de UFC?

Er lijkt niemand de dominantie van Valentina Shevchenko te kunnen doorbreken.

Valentina Shevchenko domineerde zaterdag Liz Carmouche en boekte een unanieme beslissingsoverwinning in Montevideo, Uruguay, om haar UFC vlieggewicht titel te behouden. De overwinning was haar tweede verdediging van de titel en er lijkt geen einde aan haar zegetocht te komen.

Is deze dominantie en het ontbreken van echte concurrentie een goede of slechte zaak voor de UFC? MMA-expert en journalist Ariel Helwani denkt er het zijne over. "Niets om je zorgen over te maken. Dominante kampioenen zijn goed. Ze helpen titels te vestigen, "zegt Helwani.

Weinig actie

"Laten we niet overdreven reageren omdat dat het gevecht tegen Carmouche niet erg opwindend was. We wisten allemaal dat als we de wedstrijd van zaterdagavond zouden analyseren, de kloof tussen Shevchenko en de rest van de divisie erg groot was, dus we hebben hier niet echt iets nieuws geleerd."

ZIE OOK >> Valentina Shevchenko ontvangt hoge onderscheiding

"Het was niet vermakelijk. Als Shevchenko mensen knock-out gaat slaan zoals ze met Jessica Eye deed op UFC 238 in juni, dan is ze een van de meest populaire kampioenen in de UFC. Dit gevecht was zeer technisch en tactisch, wat meer in lijn is met de stijl van Shevchenko ze heeft slechts vijf knockouts of TKO's in 18 carrière-overwinningen. Tot nu toe domineert zij maar voor hoelang?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws