‘Schijtbak!’ Iraanse Hulk slaat terug naar Engste man (video) Nieuws
Nieuws

‘Schijtbak!’ Iraanse Hulk slaat terug naar Engste man (video)

‘Schijtbak!’ Iraanse Hulk slaat terug naar Engste man (video)

Sajad Gharibi 'De Iraans Hulk' heeft een felle reactie gegeven op het nieuws dat zijn gevecht met Martyn Ford, minder dan vier weken voordat het zou plaatsvinden is geannuleerd. De vete lijkt nog lang niet voorbij ook al gaat het gevecht niet door.

De Iraanse Hulk slaat nu terug naar 's werelds engste man nadat hun gevecht is afgelast. ,,Ik heb dit gevecht niet geannuleerd", zegt Gharibi die zelfs dreigt met een rechtszaak tegen de Brit. Ford, ook wel bekend als 's werelds engste man, bevestigde in een video die maandag op Instagram werd geüpload dat het geplande gevecht van het paar voor 30 april niet zal plaatsvinden.

De twee rivaliserende bodybuilders zouden de headliner zijn van een Boxstar Celebrity Boxing-evenement in de O2 Arena in Londen. Gharibi, bijgenaamd de Iraanse Hulk, heeft dinsdag gereageerd op de afgelasting van het evenement met een vernietigende post op zijn eigen Instagram-account.

Ik wil nog steeds vechten

Gharibi plaatste een video op zijn feed samen met een bijschrift in het Perzisch dat zich vertaalt naar: ,,Ik trainde maandenlang bij temperaturen onder het vriespunt en verloor gewicht om klaar te zijn voor de race. De wedstrijd werd niet door mij afgelast. "

,,Eigenlijk kan deze mooie jongen niet vechten, hij verstopt zich gewoon en rent weg. Hij moet eerst toestemming hebben van vrouwen. Ik wil nog steeds vechten maar hij durft niet. We hebben een contract en mijn juridische team zal actie ondernemen", aldus de Hulk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws