AFGELAST! Bokswedstrijd Engste Man vs Iraanse Hulk gaat niet door Nieuws
Nieuws

AFGELAST! Bokswedstrijd Engste Man vs Iraanse Hulk gaat niet door

AFGELAST! Bokswedstrijd Engste Man vs Iraanse Hulk gaat niet door

Martyn Ford, bekend als de Engste man ter wereld ziet zijn wedstrijd tegen Sajjad Gharibi in het water vallen. De Iraanse Hulk lijkt alsnog de handdoek in de ring te hebben gegooid.

De bokswedstrijd die gepland stond voor 30 April in de O2 Arena te Londen was wereldnieuws. Na een jarenlange vete op social media zouden de twee gaan knokken. Maar nu is Ford dus zonder tegenstander. Zelf zegt Ford; ,,Natuurlijk ben ik enorm teleurgesteld dat mijn strijd tegen de Iraanse Hulk niet langer doorgaat."

Domper

Ook zegt Ford die zelfs in ons land trainde met kickbokskampioen Rico Verhoeven dat er redenen buiten zijn controle zijn dat de partij niet doorgaat. Heeft er alle schijn van dat de Hulk het gevecht toch niet ziet zitten.

Deze werd door zijn familie aan de kant gezet omdat Ford hem bruut wegduwde tijdens hun oog in oog moment in Dubai. Gharibi's moeder zei haar zoon niet te herkennen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws