In elkaar gemepte Cerrone: 'Pensioen dacht het niet' Nieuws
Nieuws

In elkaar gemepte Cerrone: 'Pensioen dacht het niet'

In elkaar gemepte Cerrone: 'Pensioen dacht het niet'

Het gevecht tegen Cerrone had Morono op het laatste moment geaccepteerd, dit nadat Cerrone's oorspronkelijk geplande tegenstander Diego Sanchez werd ontslagen door de UFC. Dit weerhield Morono er niet van Cerrone een nederlaag toe te brengen.

Diep dal

Cerrone sprak met ESPN kort na de tegenslag van vanavond, waar hem werd gevraagd of het tijd was om met pensioen te gaan. ,,Diepbedroefd, ja zeker", zei Cerrone toen hem werd gevraagd hoe hij zich lichamelijk voelde. ,,Ik weet het niet, ik heb er geen zin in om met pensioen te gaan. Maar hoe ik me voel en hoe ik presteer zijn twee verschillende dingen. "

,,Je weet wel? Het is klote. Wie weet. Ik wil terug naar 155 (pond).Maar zoals ik al zei, geen excuses man. De jongen kwam binnen en overwon. " Met het verlies zakt ‘Cowboy’ naar 0-5-1 over zijn afgelopen zes Octagon-optredens. Zijn meest recente overwinning op UFC Fight Night 151, waar hij een unanieme overwinning behaalde op Al Iaquinta.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws