'Dikke kopstoot': McGregor reageert op schokkende video - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

‘Dikke kopstoot’: McGregor reageert op schokkende video

'Dikke kopstoot': McGregor reageert op schokkende video

Conor McGregor reageert op de schokkende trainingsbeelden van Joshua Fabia met UFC-vechter Diego Snachez “Grijp deze man bij zijn oren en gaf hem een kopstoot”. Vandaag dook een video op waarop te zien is dat Fabia er nogal vreemde methodes op na houdt.

Via twitter reageerde McGregor op de beelden, echter werden de reacties later weggehaald; ,,Dit is gewoon waanzin. Ik zou zijn neus doormidden breken. Dit is niet goed Diego, mijn bro”, schreef de Ier. ,, Ik ben de hele weg bij je geweest en ben het nog steeds. Maar dit is niet goed. “

Kopstoot

Verder melde McGregor dat het lichaam harden niet slecht is maar op een verantwoorde manier; ,,Ik ben ook voor het verharden van het lichaam. Het lichaam bewerken enz. Maar het ondersteboven laten hangen en het hoofd herhaaldelijk laten slaan, terwijl het zicht wordt bedekt, is belachelijk! Grijp deze man (Fabia. red) bij de oren en geef hem een kopstoot.”

De video brengt wereldwijd walging naar boven. Sanchez werd recentelijk ontslagen door de UFC en lijkt het spoor bijster. Zo verklaarde de vechter te vrezen voor zijn leven en zou de UFC hem dood willen maken. DE invloed van Fabia op Sanchez wordt gezien als negatief voor de vechter.

Bekijk ook

‘Hou je bek!’ Vechtbaas White los op bokslegende De La Hoya

White kan het bloed van de oud-bokser wel kan drinken

‘Je kunt niet vechten!’ McGregor los op oud-rivaal

Conor McGregor pakt zijn momentje weer even

TV-gids: UFC 266 Volkanovski vs. Ortega, starttijd en meer

Alexander Volkanovski verdedigt aankomende nacht zijn UFC-vedergewicht kampioenschap tegen Brian Ortega

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page