In cel gesmeten! Boks-superster blijkt ordinaire dief Nieuws
Nieuws

In cel gesmeten! Boks-superster blijkt ordinaire dief

In cel gesmeten! Boks-superster blijkt ordinaire dief

Jermall Charlo, een van de grote namen in de bokssport is flink in de problemen gekomen. De topbokser is opgepakt nadat hij geld heeft gestolen van een serveerster in een bar.

Boksster Charlo is een van de grootste sterren in het boksen. Hij heeft een 32-0 record opgebouwd met 22 knock-outs en is momenteel de WBC-kampioen in het middengewicht. Nu is Charlo opgepakt voor een incident welke 16 juli plaatsvond in een bar.

Volgens informatie van de politie zegt deze dat de bokser zijn creditcard en identiteitsbewijs overhandigde om een rekening te betalen. Maar de kaart werd geweigerd ondanks drie pogingen om het te gebruiken. Toen de serveerster terugkwam en Charlo om een ​​andere vorm van betaling vroeg, ging de 31-jarige bokser naar verluidt uit zijn plaat.

Dom gedrag

De politie zegt dat op bewakingsvideo's te zien is dat Charlo flink kabaal maakte en schreeuwde lijkt te zijn naar de serveerster en twee andere managers ter plaatse. In bewaking video's is volgens de politie te zien hoe Charlo twee mapjes voor het incasseren van rekeningen van de serveerster steelt. Hoe groot het gestolen bedrag is niet bekend.

Vandaag meldde de bokser zich bij de politie en werd hij in de cel gezet. Charlo is naar verluidt bezig om via een borgsom op vrije voeten te komen. De serveersters raakte licht gewond aan haar been na enig duwen en trekken door Charlo.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws