WAT SLECHT! Bokskampioen ontkent falen in de ring - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / WAT SLECHT! Bokskampioen ontkent falen in de ring

WAT SLECHT! Bokskampioen ontkent falen in de ring

WAT SLECHT! Bokskampioen ontkent falen in de ring

Jermell Charlo ontkent volledig dat hij een verlies leed in zijn 12-ronde gelijkspel, tegen WBO-kampioen Brian Castano afgelopen zaterdagavond in het AT&T Center in San Antonio, Texas. Dit was verreweg het slechtste gevecht van 2021 tot nu toe. Het scoren zag eruit alsof het was gedaan door juryleden die nog nooit eerder hadden gevochten. Het was afschuwelijk.

Bokskampioen Charlo werd luid uitgejouwd door de fans nadat de resultaten van het gevecht waren aangekondigd, waarbij de wedstrijd werd gescoord in een gelijkspel van 12 ronden. Het gejoel ging door tijdens Charlo’s interview in de ring, terwijl de boksfans hem en de jury lieten weten wat ze van hen vonden.

BEKIJK HIER HET GEVECHT TUSSEN CHARLO EN CASTANO

Twee van de juryleden hebben Charlo gered en behoedden hem voor een welverdiende nederlaag door het 117-111 voor Charlo en 114-114 te scoren. Die geen van beide in werkelijkheid geen basis hadden voor het gevecht dat plaatsvond. Een derde jurylid scoorde het 114-113 voor Castano, en zelfs die score was ver verwijderd van de waarheid.

Wat slecht

,,In sommige ronden die heel dichtbij zijn, hebben ze de neiging om voor de tegenstanders te scoren”, zei Cahrlo op de persconferentie na het gevecht.,,Ik heb net een hondengevecht gehad. Ik deed hem pijn over de hele ring, en hij stopte niet met komen. We kunnen terugkomen en het opnieuw doen. Ik voelde dat het een dichterbij gevecht was dan het leek. “

Het gevecht tussen Charlo en Castano ligt zwaar onder vuur in de internationale bokswereld. Een herkansing zou dan ook niet nodig zijn door de slechte prestaties van de twee kampioenen. Castano zegt dat Cahrlo de herkansing toch zal ‘vermijden’. ,,We zullen zien”, zei Charlo toen hem werd gevraagd of hij nog een poging gaat doen tegen Castano. “

Bekijk ook

Klote! Kapot getrapte UFC’er moet onder het mes

De UFC'er heeft nog een operatie nodig om de boel te herstellen

NL-Kickboksers in actie tijdens mega events Roemenië en Tsjechië

Nederlandse kickboksers zijn steeds vaker in actie te zien in het voormalige Oostblok

Jackass Steve-O gewurgd door MMA vechter Chuck Liddell

‘Vraag het mij!’ UFC legende (51) heeft interesse in Bare Knucle gevecht

Chuck Liddell is nooit teruggekomen van een gevecht en als het juiste aanbod langskwam, dan zou hij zelfs zijn handschoenen uitdoen om met blote vuisten te vechten met een tegenstander.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page