Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk' (video) Nieuws
Nieuws

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk' (video)

Immigrantje pakt Pestkop keihard aan! 'lik op stuk' (video)

Pesten onder de jeugd neemt vaak kwalijke vormen aan. Een leerling van een school die een jongen uit Afrika wel even de les zou leren kwam van een koude kermis thuis en kreeg lik op stuk.

De jongen wilde klaarblijkelijk stoer doen maar kreeg te maken met een tegenstander die wel van wanten wist. Deze twijfelde dan ook geen moment pakte de pestkop aan. Ongetwijfeld moet het beoogde slachtoffer iets van een vechtsport beoefenen.

Lik op stuk

De jongen moet op zijn minst goed hebben gekeken hoe pro MMA vechters hun tegenstanders vloeren. De uit Afrika gevluchte jongen was kennelijk niet onder de indruk. Pesten is het meest kwalijke wat je kan doen, maar reken wel op een afstraffing als je het toch doet.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws