Ilias Bulaid: 'Ik vecht in augustus, Khabib's manager en nieuw Bellator contract'
Home / Nieuws / Ilias Bulaid: ‘Ik vecht in augustus, Khabib’s manager en nieuw Bellator contract’

Ilias Bulaid: ‘Ik vecht in augustus, Khabib’s manager en nieuw Bellator contract’

Ilias Bulaid: 'Gevecht in augustus, Khabib's manager, nieuw Bellator contract'

Ilias Bulaid, een van Nederlands beste MMA-vechters maakte vanavond bekend dat hij een nieuw Bellator contract krijgt. Ook vertelde de Nederlands-Marokkaanse topatleet dat hij in augustus vecht. Daarnaast heeft de bekende vechtmanager Ali Abdelaziz hem onder zijn vleugels genomen.

Tijdens de Podcast van Giovanni Tjin en Youstoub vertelde Bulaid dat Abdelaziz, die ook de manager van voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov is, hem vertegenwoordigd. ,,Ik ken hem al heel lang, van de tijd dat ik in Amerika trainde”, zegt Bulaid die aangeeft een nieuw contract bij Bellator te hebben getekend.

Top manager

Op de vraag wanneer hij weer vecht; ,,Vermoedelijk 18 augustus”, aldus Bulaid die verder niets mag onthullen. Bulaid traint onder Said El Badaoui die onder ander Badr Hari, Ilias Ennahachi en nog een aantal topvechters in zijn stal heeft.

,,Het is heerlijk om de gym binnen te lopen en met zoveel talent te kunnen trainen. Stel je voor als je op maandag binnenkomt en zo kan starten. ” Wanneer bekend wordt tegen wie Bualid vecht is niet duidelijk, verwacht wordt dat die de komend e weken wordt aangekondigd.

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page