'Ik wil hem!' McGregor gaat los tijdens gevecht Holloway Nieuws
Nieuws

'Ik wil hem!' McGregor gaat los tijdens gevecht Holloway

'Ik wil hem!' McGregor gaat los tijdens gevecht Holloway

Conor McGregor is dan nog wel steeds herstellende van een vervelende beenblessure die hij opliep tijdens UFC 264, maar mikt op een terugkeer in 2022. Afgelopen nacht tijdens het gevecht tussen Max Holloway en Yair Rodriquez ijsbeerde de Ier vol ongeduld langs zijn tv.

Het was Holloway die in een waar slagveld de winst pakte afgelopen nacht. McGregor versloeg Holloway tijdens UFC Fight Night 26 in 2013. Hij won het gevecht met een unaniem besluit en ging door op weg naar het behalen van de vedergewicht titel op Jose Aldo.

Slechts enkele uren nadat hij beweerde dat Holloway niet de beste bokser in de UFC is, plaatste McGregor een video op Twitter waarin hij een confrontatie aanging met zijn televisie tijdens de introductie van UFC Vegas 42-jagers.

Herkansing

McGregor plaatste virtuele face-off video met Holloway afgelopen nacht en liep vol adrenaline langs zijn tv, murmelend 'ik wil hem'. Holloway wordt algemeen beschouwd als misschien wel de grootste UFC-kampioen in het vedergewicht aller tijden.

Holloway heeft beweerd dat hij al maanden op de shortlist staat voor een herkansing met McGregor. McGregor en Holloway lijken wederzijds respect voor elkaar te hebben, maar de laatste tijd is er enige rivaliteit ontstaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws