'Ik wil een paar mensen slopen!' UFC-ster Rockhold zoekt nieuwe uitdaging Nieuws
Nieuws

'Ik wil een paar mensen slopen!' UFC-ster Rockhold zoekt nieuwe uitdaging

'Ik wil een paar mensen slopen!' UFC-ster Rockhold zoekt nieuwe uitdaging

Luke Rockhold kreeg zijn ontslag bij de UFC en is nu een free agent. Zo maakte de voormalige middengewicht kampioen maandag bekend.

UFC-ster Rockhold zei dat hij een "nieuwe setting" en een "nieuwe uitdaging" wilde na bijna 10 jaar in de UFC te hebben doorgebracht. "Ik hou van vrijheid," zei hij, "net als Francis (Ngannou). Vrijheid net als Nate (Diaz). Vrijheid is iets moois, en daar geniet ik van."

De 38-jarige hervat officieel zijn vechtsport carrière nadat hij suggereerde dat hij met pensioen zou gaan in de nasleep van een verlies tegen Paulo Costa tijdens UFC 278 afgelopen augustus. Op de vraag waarom hij weer wil vechten, suggereerde Rockhold dat de strijd tegen Costa een lelijke manier was om zijn 16-jarige carrière te beëindigen.

Ik wil gewoon mensen slopen

Hij zei dat hij al vroeg in het gevecht een gebroken neus had opgelopen en dat de hoge ligging in Salt Lake City het niet ideaal maakte. Rockhold noemde de PFL, Bellator en ONE Championship als MMA-organisaties waarmee hij mogelijk zou kunnen tekenen. Hij sprak ook de wens uit om over te stappen naar het boksen.

"Ik wil een paar mensen slopen," zei Rockhold. Hij voegde eraan toe: "Ik heb zoveel gedaan, dus ik wil (de) kans om te gaan boksen, te gaan worstelen, te gaan vechten, nog een titel te winnen. Geen enkele man in de geschiedenis heeft drie grote titels gewonnen. Dat is wat me opgewonden maakt. Rockhold zei dat hij ook geïnteresseerd zou zijn in bokswedstrijden tegen Jake en Logan Paul.

Wat vind je van de bewering van Rockhold dat hij not niet klaar is? Kijk je graag naar MMA-vechten? Laat ons je mening weten in de comments beneden aan dit artikel, Vechtsport Info!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws