Wijven scheentjes: UFC'er Rockhold zet rivaal Weidman te kakken Nieuws
Nieuws

Wijven scheentjes: UFC'er Rockhold zet rivaal Weidman te kakken

Wijven scheentjes: UFC'er Rockhold zet rivaal Weidman te kakken

Luke Rockhold beweert dat "vrouwelijke schenen" ertoe hebben geleid dat UFC collega Chris Weidman zijn been brak bij UFC 261. De botte uitspraak van Rockhold is niet verrassend wetende dat beide vechters jarenlange concurrenten zijn.

De afschuwelijke breuk van Weidman staat nog vers in het geheugen gegrift van menig vecht fan. Het onderbeen wat van links naar rechts zwabberde was een akelig gezicht. Rockhold zegt nu dat hij een zelfde blessure leed als Weidman, maar dat zijn been niet brak.

Erg moeilijk

,,Je weet dat ik hem het allerbeste wens", zei Rockhold toen hem werd gevraagd of hij enige bemoedigende woorden voor Weidman had. ,,Weet je, dat is een moeilijke. Ik weet niet hoe het is om die kleine vrouwelijke scheenbeentjes te hebben, weet je wel? Ik weet het niet. Omdat ik mijn eerste trap van het gevecht brak. Maar op de een of andere manier brak het niet. "

Luke Rockhold, die niet meer heeft deelgenomen sinds hij in juli 2019 een knock-out verlies leed tegen Jan Blachowicz, kondigde zijn voornemen aan om begin vorig najaar een UFC-comeback te maken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws