'Ik sla je kop eraf!' UFC-icoon MCGregor dreigt vechter te killen Nieuws
Nieuws

'Ik sla je kop eraf!' UFC-icoon MCGregor dreigt vechter te killen

'Ik sla je kop eraf!' UFC-icoon MCGregor dreigt vechter te killen

Conor McGregor ging afgelopen nacht weer eens los met het deze keer bedreigen van UFC veteraan Michael Bisping. Waarbij de Ier diens kop er af dreigt te slaan in inmiddels verwijderde twitter berichten.

De Ierse superster is druk met zijn acteer debuut in de film 'Road House the remake'. In de verloren uurtjes tussen het filmen door traint McGregor niet alleen, maar gaat veelal los op zijn rivalen of critici.

Vandaag was het aan de beurt voormalig UFC kampioen Michael Bisping waar McGregor dreigt deze een kopje kleiner te maken in inmiddels verwijderde twitter berichten. ,,Bisping je doet geen fuck jij kleine wegloper. Ik sla je kop eraf", twitterde McGregor.

De Ier deed er nog een schepje bovenop in een ook inmiddels verwijderd spraakbericht nog eens flink los te gaan op Bisping. Deze heeft recentelijk zware kritiek gehad op de Ier nadat diens coach verklaarde dat deze een van de beste vechters in de UFC zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws