'Ik schijt m’n broek vol!' UFC'er trapt lever Youtuber aan diggelen (video) Nieuws
Nieuws

'Ik schijt m’n broek vol!' UFC'er trapt lever Youtuber aan diggelen (video)

'Ik schijt m’n broek vol!' UFC'er trapt lever Youtuber aan diggelen (video)

YouTuber Houston Jones is een stoere kerel, maar een trap in zijn lever van UFC-vechter Luke Rockhold was hem iets teveel. Voor de heftige trap even door scrollen naar 8 minuut 40.

De YouTuber gaat geen uitdaging uit de weg en maakt de ene na de andere video met zijn escapades. Eind vorig jaar besloot Jones om Rockhold uit te dagen hem in de buikstreek te trappen. Iets waar hij al snel spijt van had.

Beter niet doen

Rockhold is een geduchte vechter binnen de UFC en weet hoe hij een trap oof stoot moet uitdelen. Jones zette zich schrap maar kon zich niet voorbereiden op wat komen ging. Na een gerichte trap op de lever van Jones zakte deze ineen.

,,Oh mijn god, Ik schijt m’n broek vol", was de eerste reactie van Jones die de scherpe pijn niet kon hebben. Voor de leken onder ons, een trap of stoot op de lever geeft een vertraagde reactie. Gecombineerd met een gevoel van misselijkheid gegarandeerd iemand omver te krijgen. Jones kan daarvan nu getuigen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws