'Ik schiet je dood!' Ex-Glory kampioen Murthel Groenhart met dood bedreigd Nieuws
Nieuws

'Ik schiet je dood!' Ex-Glory kampioen Murthel Groenhart met dood bedreigd

'Ik schiet je dood!' Ex-Glory kampioen Murthel Groenhart met dood bedreigd

Murthel Groenhart de voormalige Glory Kickboxing kampioen wordt met de dood bedreigt. Op zijn Instagram ontmaskerd de topvechter een persoon die hem dreigt dood te schieten.

De schokkende berichten aan het adres van Groenhart roepen veel reacties op. Deze zijn dan ook niet mals. Zo is te lezen dat de persoon achter het Instagram account hem dreigt dood te schieten. Ook wordt er veel racistische taal geuit, en wordt de familie van de vechter ook niet gespaard.

,,Ik weet niet wie deze persoon is (bedreiger op Instagram. red), is maar waarschijnlijk heeft hij een probleem met mij als persoon", schrijft Groenhart. Mensen die mij vertellen dat racisme niet meer in Nederland is nou dat komt omdat je niet in mijn schoenen staat."

Racisme bestaat in Nederland

,,Geloof me ik heb genoeg gezien en er is genoeg mensen die me niet mogen vanwege mijn huidskleur herkennen en geloven het gewoon genoeg van deze klootzakken in het Nederlands praten over hij gaat me neerschieten ik vraag me af met wat voor soort pistool hij me gaat vermoorden?", aldus Groenhart.

Dit is niet de eerste keer dat Groenhart met racistisch gedrag te maken krijgt. In 2019 werd de moeder van de vechter uitgescholden om haar huidskleur. De vechter berichte hierover destijds op social media. Of Groenhart aangifte gaat doen tegen de persoon die hem bedreigt is niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws