'Ik ruik de angst!' Jake Paul daagt oud-rivaal opnieuw uit voor bokswedstrijd Nieuws
Nieuws

'Ik ruik de angst!' Jake Paul daagt oud-rivaal opnieuw uit voor bokswedstrijd

'Ik ruik de angst!' Jake Paul daagt oud-rivaal opnieuw uit voor bokswedstrijd

Jake Paul, de influencer en bokser, heeft zijn wens uitgesproken om opnieuw de ring in te gaan met Tommy Fury. Volgens Paul is de jongere broer van Tyson Fury echter meer geïnteresseerd in geld dan in het aangaan van een echte uitdaging.

Details van telefoongesprek onthuld

Jake Paul heeft onlangs details gedeeld over een telefoongesprek dat hij had met Tommy Fury over een mogelijke rematch. Paul beweert dat Tommy, die hem op 26 februari versloeg met een split decision, meer gefocust lijkt op financieel gewin dan op het zijn van een 'echte man'.

Tommy Fury, de jongere broer van Tyson Fury, behaalde later in het jaar ook een overwinning op influencer KSI. Ondanks dat zowel Jake als zijn broer Logan en KSI geen traditionele boksers zijn, hebben ze allemaal grote pay-per-view evenementen geleid in de afgelopen jaren, waarbij ze het opnamen tegen vechters als Fury en Floyd Mayweather.

Jake Paul's verlangen naar een rematch

Jake Paul is gretig voor een rematch met Tommy, maar hij heeft aangekondigd dat zijn vorige tegenstander alleen lijkt te geven om het geld. "Ik had ongeveer een maand geleden een gesprek met Tommy en zijn vader John," onthulde Jake. "Het was duidelijk dat hun voornaamste zorg geld was en niet het daadwerkelijk regelen van het gevecht."

Voor zijn gevecht met KSI maakte Tommy Fury duidelijk dat hij klaar was met influencer boksen, omdat hij het respectloos vond voor degenen die decennia hebben getraind. "Hopelijk kunnen we dit gevecht met KSI afronden en dan nog een YouTuber uitschakelen," zei Fury in juni tegen Sky Sports.

Pay-Per-View Succes

Het gevecht tussen Fury en Paul zorgde voor 800.000 pay-per-view aankopen, volgens Sporticos. De "Prime" kaart in oktober, met Fury, KSI, Logan Paul en MMA-vechter Dillon Danis, haalde meer dan 1 miljoen aankopen.

Paul zei in "Hotboxin' met Mike Tyson": "Ik denk dat de rematch met Tommy op een gegeven moment gaat gebeuren. Ik heb hem op het canvas gekregen en verloor een split decision. Hij trof mij op mijn slechtst, en alle eer aan hem. Ik had het verlies nodig. Het heeft me op een nieuw pad van waanzinnige motivatie en focus gezet."

Deze ontwikkelingen in de wereld van het influencer boksen blijven de aandacht trekken van fans over de hele wereld, waarbij de dynamiek tussen traditioneel boksen en de nieuwe generatie van influencer vechters een interessant spektakel blijft bieden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws