'Ik mep hem KO': Jake Paul beweert UFC'er Nate Diaz te gaan slopen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / ‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

‘Ik mep hem KO’: Jake Paul beweert UFC’er Nate Diaz te gaan slopen

Jake Paul reageert op de gevechten van UFC 263 welke afgelopen weekend plaatsvond. De bokser beweert dat hij Nate Diaz knock-out zal slaan nadat hij eerst Tyron Woodley heeft uitgeschakeld.

De YouTuber die toch meer in zijn mars lijkt te hebben in de ring is een rijzende ster in het boksen. Dit concluderend na het winnen van verschillende bokswedstrijden tegen mensen als Ben Askren en Nate Robinson, deze zomer neemt Paul het op tegen de voormalige UFC-kampioen weltergewicht Woodley.

Na Woodley is volgens Paul dus Diaz aan de beurt die in een vijf ronden niet titelgevecht verloor van Leon Edwards. ,,Ik zal Nate Diaz knock-out slaan nadat ik Woodley knock-out heb geslagen”, aldus een zelfverzekerde Paul op Twitter.

Hij gaat knock-out

Na zijn tirade op twitter had Paul lovende woorden over voor Brandon Moreno die zich tot eerste Mexicaanse kampioen kroonde binnen de UFC. En waarvan Paul hoopt dat hij goed betaald zal worden. ,,Viva Mexico…..Moreno is een ster! Hoop dat hij ook zo betaald wordt”, schreef Paul.

Of Paul en Diaz zullen boksen zal de tijd uit moeten wijzen. De UFC’er heeft aangegeven binnen 6 weken weer te willen vechten. Ook gaf Diaz aan een bokswedstrijd met Paul te overwegen. Maar eerst zal Diaz zijn wonden likken na zijn verlies tegen Edwards.

Bekijk ook

McGregor gaat tekeer op Twitter! Neemt vrouw Poirier onder vuur

Conor McGregor was duidelijk opgewonden toen hij vandaag meerdere tweets stuurde

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Oog in oog stonden Lombard en Woodley die verward leek te zijn door het hele incident.

Wedstrijden NL-boksers Olympische Spelen bekend gemaakt

De loting voor de wedstrijden is inmiddels bekend gemaakt.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page